(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (KYC) rahoitusalalle
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta asiakkaan tuntemiseen (KYC) liittyvistä prosesseista? Oletko etsimässä kokoaikaista toimistotyötä rahoitusalalta? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Helsinkiin toimistotyöntekijää asiakkaan tuntemiseen (KYC) keskittyviin tehtäviin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työhön kuuluu pankin olemassa olevien asiakkaiden tuntemistietojen päivittämiseen ja laadun varmistamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä tulet hankkimaan ja tarkistamaan tietoa erinäisistä ulkoisista lähteistä. Lisäksi työhön kuuluu yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta jonkinlaista aiempaa kokemusta KYC-prosesseista rahoitus- tai vakuutusalalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja järjestelmällinen ja sinulla on tavoitteellinen ote työntekoon. Hyvät tietotekniset taidot ja erityisesti excel-osaaminen auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - viimeistään 14.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. 044 033 4356. Työsuhde on määräaikainen (n. 6 kk) ja työsopimus tehdään Baronan kanssa.