(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä - Kuopio
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme asiakkaallemme Kuopion keskustan läheisyyteen osa-aikaista työntekijää asiakaspalvelu- ja laskutustehtäviin. Työsuhde tehdään aluksi puoleksi vuodeksi ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit verkkokauppaan keskittyvän yrityksen asiakaspalvelu- ja laskutustehtävissä. Asiakaspalvelua hoidetaan sähköpostilla, chatissä sekä puhelimella. Työaika on maanantai - torstai 12.15 – 16.15 ja perjantaina 11.15 – 15.15. Yhteensä työaika on noin 20 tuntia viikossa.

Odotamme sinulta

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista työntekijää, joka omaa huolellisen, ripeän ja tunnollisen työotteen. Katsomme eduksi kaupallisen pohjakoulutuksen ja aiemman työkokemuksen asiakaspalvelu- ja laskutustehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle puolipäiväisen toimistotyön Kuopiossa, kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja kokeneemman työntekijän jatkuvan tuen työllesi.  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 / niko.laakkonen@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi