(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä, kokoaikainen, Suomen Kaukokiito Oy, Vantaa
Suomen Kaukokiito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään kehittävään toimistotyöhön logistiikkatehtävien pariin? Oletko ahkera henkilö, joka viihtyy tarkkuutta vaativien tehtävien parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö toimistotyöntekijän tehtävään Suomen Kaukokiidon terminaalitoimistoon!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Suomen Kaukokiito Oy:lle assistenttia terminaalin toimistoon kokoaikaiseen tehtävään Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun asti, ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löytyessä. 

Terminaalitoimiston työntekijänä pääset työskentelemään monipuolisten logistisien toimintojen parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa rahtikirjojen käsittelyä, johon sisältyy selvityksien tekeminen saapuneesta tavarasta sekä tullausten hoitoa. Lisäksi hoidat kuljetusten vastaanottamista sekä kuljetusten ohjaamista oikeille laitureille. Työkalunasi toimii CRM-järjestelmä, johon myös tallennat tiedot kuljetuksiin liittyen. Pääset myös olemaan tarvittaessa yhteydessä Suomen Kaukokiidon asiakkaisiin. 

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Me olemme yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama valtakunnallinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta.

https://www.kaukokiito.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Rahtikirjojen käsittely
 • Tullausten hoitaminen
 • Kuljetusten ohjaaminen
 • Tietojen käsittely CRM-järjestelmässä

Odotamme sinulta

 • Kokemusta toimistotyötehtävistä
 • Kiinnostusta logistiikan tehtäviä kohtaan
 • Hyvää paineensietokykyä ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista
 • Valmiutta aloittaa tehtävässä nopealla aikataululla

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
 • Työsuhteen mielenkiintoisessa yrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan tekijän löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.