(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä/ kiinteistösihteeri, Yrityskonsultit Isännöinti Oy
Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa toimistotyöntekijää/ kiinteistösihteeriä monipuolisiin työtehtäviin.

Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy toimii pitkällä ja vakaalla, yli 20 vuoden kokemuksella tarjoten kattavat isännöintipalvelut erikokoisille taloyhtiöille Keski-Suomen alueella. Yhtiöitä isännöidään tiimityönä, jossa sekä ammattitaitoinen kiinteistösihteeri että isännöitsijä kumpikin tuntevat taloyhtiön ja sen asiat – taaten näin huippulaadun isännöinnin kaikissa vaiheissa.

Toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelutehtävien ja yleisten toimistotöiden lisäksi esimerkiksi ostoreskontran käsittelyä ja maksatusta, sähköisten laskujen, palveluiden ja järjestelmien hallinnointia sekä postitusta.

Odotamme sinulta:
-Kokemusta tai tietämystä isännöinti- tai kiinteistöalalta
-Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
-Office-ohjelmien hallintaa
-Tiimityötaitoja ja joustavuutta monipuoliseen työnkuvaan

Eduksesi katsotaan:
-Kokemus kiinteistösihteerin töistä
-Visma Fivaldi -ohjelman tuntemus

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.8.2019 asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.