(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä kiinteistöpalvelualalle
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Hei toimistotehtävien ammattilainen, kiinnostaisiko paikka kiinteistöpalvelualalla?

Kiinteistöpalvelualan asiakkaamme kaipaa uutta vahvistusta joukkoonsa, joten etsimme Joensuuhun

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työssäsi otat vastaan asiakkaiden töiden tilaukset ja hoidat puhelinliikennettä. Toimit linkkinä asiakkaiden ja kiinteistönhoitajien välillä. Puhelinvaihteen hoitamisen lisäksi työtehtäviin kuuluu muita toimistoitä.

Tässä työssä tarvitset hyvää tilannetajua, asiakaspalvelutaitoja, perustaitoja tietotekniikasta sekä yhteistyökykyä ja hyvää organisointikykyä. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä, eduksi katsotaan kiinteistöpalvelualan tuntemus.

Työtä tehdään arkipäivisin 6h/pv. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, keskimäärin n. 11-13,50€/h, riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työskentely totoeutuu aluksi vuokratyösuhteena, mutta on hyvät mahdollisuuden vakinaistua tietyn ajan jälkeen asiakkaan omille kirjoille.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus nettisivuillamme. Huomoithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Johanna Karjunen, p. 0503270848 (ma-pe klo 9-15) tai johanna.karjunen@barona.fi.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi