Toimistotyöntekijä Keikyän Kivi Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Keikyän Kivi Oy - Hautakivien erikoisliike

Keikyän kivi on tehnyt hautakivien suunnittelua ja valmistusta jo vuodesta 1933. Päätuotteitamme ovat laadukkaat hautakivet sekä kaikki niihin liittyvät työt. Suunnittelemme hautakivet aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti ja valmistamme kotimaiset hautakivet omalla kiviveistämöllämme Pirkanmaalla Sastamalassa. Laadukas työ ja palvelu ovat ensisijaiset tavoitteemme.

Haemme asiakkaallemme Keikyän Kivi Oy:lle Sastamalaan toimistotyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa hautakivien suunnittelu ja myynti, asiakaspalvelutehtävät, tilauksien kirjaukset, tarjouspyyntöihin vastaaminen sekä muita toimistotöitä. Tulevaisuudessa pääset hoitamaan ja ylläpitämään myös verkkokauppaa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kuvankäsittelystä sekä hyviä atk-taitoja. Katsomme eduksi vektorigrafiikan osaamisen. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, luova, organisointikykyinen ja etkä hätkähdä myöskään pientä kiirettä. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja olet halukas ottamaan vastuuta omasta työstäsi ja oppimaan uutta.

Tarjoamme kokoaikaisen ja pitkäkestoisen työn alalla pitkään toimineessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja saat perehdytyksen alaan ja työtehtäviisi työsuhteen alussa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvä mahdollisuus vakinaistua yritykseen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseen CV:si.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 Eezy Sastamala, Sonja Laine p. 0407444261 tai sastamala.vmp@eezy.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot