(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä Fuchs Oil Finland Oy:lle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018Työn kuvaus:
  FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla. FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on maailmanlaajuisesti noin 60 yritystä ja lähes 5 000 työntekijää.
 
Etsimme Fuchs Oil Finland Oy:n toimistolle Vaasaan toimistotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen.
 
Hakijoilta odotamme:
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista ja tarkkaa otetta työhön
- Kokemusta SAP:n käytöstä (tilausten käsittely, laskutus)
 
Työtehtäviin kuuluu mm. osto- ja myyntitilausten käsittelyä, ostolaskujen vientiä SAP:iin ja varaston/toimitusten valvontaa. Toimistotyöntekijän rooliin kuuluu myös yleisiä hallinnollisia töitä sekä kirjanpitoon liittyviä avustavia tehtäviä. Työssä menestyy henkilö, joka sietää rutiineja, on tarkka ja vastuullinen. Katsomme eduksi ruotsinkielen taidon sekä kokemuksen teollisuuden alalta. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi taloushallinnosta, mutta huomioimme kaikki hakemukset.
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, joka solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. Mikäli työssä suoriutuu hyvin, myöhemmin on mahdollisuus työsuhteen vakinaistumiseen asiakasyrityksen omille kirjoille. Etsimme siis ensisijaisesti henkilöä, joka olisi halukas sitoutumaan työhön pidemmäksikin ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työ on kokoaikaista päivätyötä.
 
Jos koet, että tämä olisi sinun juttusi, hae paikkaa heti jättämällä CV:si, hakemuskirjeesi ja palkkatoiveesi järjestelmäämme osoitteessa www.adecco.fi. Hakuaika päättyy 19.8.2018. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimistotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa