(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä FNE-Finlandille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020
Asiakasyrityksemme FNE-Finland etsii kesän ajaksi uransa alkuvaiheessa olevaa toimistotyöntekijää arkistoinnin pariin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden saada oman alan työkokemusta toimistotyötehtävistä teknisen alan yrityksessä. Hakijan toiveen mukaan työn voi aloittaa joko heti osa-aikaisena tai kokoaikaisena kesäkuussa. Mikäli omaat taloushallinnon kiinnostusta, olet huolellinen ja viihdyt itsenäisissä työtehtävissä, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään - etenemme heti oikean hakijan löydettyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluvat erilaisten sopimusten ja taloushallinnon asiakirjojen digitalisointi, sekä paperinen että sähköinen arkistointi ja järjestäminen. Alkuun työ painottuu paperisten asiakirjojen ja materiaalien läpikäyntiin ja lajitteluun. Listaat materiaaleja exceliin, vastaat niiden arkistoinnista ja huolehdit tuhottavasta materiaalista. Pystyt itsenäiseen asiakirjojen lajitteluun muun muassa sopimusten, kirjanpidon asiakirjojen sekä muiden asiakirjojen osalta.

Työn aloitus- ja lopetusajankohta sovitaan hakijan toiveen mukaan kevään ja kesän välillä. Myös työmäärästä voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada jalka oven väliin ja kehittyä toimistotehtävissä
* Joustavan työnajan
* Kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja työskentelyä työparin kanssa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Täysi-ikäisyys
* MS Office taidot, etenkin Excel
* Sujuva suomen kielen taito


Katsomme eduksi, jos sinulla on taloushallinnon tai kirjanpidon koulutustaustaa tai aikaisempaa vastaavanlaista työkokemusta.

Etsimämme henkilö on:


* Tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen
* Keskittymiskykyinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti tai kesäkuun alku, sopimuksen mukaan.
* Työmäärä: 300 tuntia
* Työntekijälle tarjotaan 300 työtuntia, jotka voi tehdä joustavasti seuraavia kriteereitä noudattaen:
* Viikon minimityöaika 22,5 tuntia (= 3 pv/vko)
* Viikon maksimityöaika 37,5 tuntia (= 5pv/vko)
* Toimisto kiinni viikot 28-29 ja 34-35, jolloin työtä ei voi tehdä eli työskentely heinäkuussa viikkoina 30 ja 31, elokuussa viikkoina 32 ja 33.
* Työ voidaan aloittaa heti kun sopiva tekijä on löytynyt
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Tuothan esiin hakemuksessasi käytettävyytesi ja haluaisitko työskennellä osa-aikaisesti vai kokoaikaisesti.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
FNE-Finland Oy on voimakkaasti kehittyvä, suomalainen runkoverkko-operaattori, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavia yhteyksiä ja kokonaisvaltaisia palveluita. FNE-Verkko on maantieteellisesti kattava ja palvelumme joustavat asiakkaan tarpeen mukaan.