Toimistotyöntekijä Fluiconnecto Oy:lle
Go On Kuopio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Fluiconnecto Oy on merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien sekä -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kansainvälinen toimintamme mahdollistaa tuotteidemme saannin myös rajojemme ulkopuolella. Fluiconnecto on osa Manuli Rubber Industries -ryhmää. Tutustu yritykseen lisää kotisivuillamme: www.fluiconnecto.com

Etsimme nyt asiakkaallemme Fluiconnecto Oy:lle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Vieremän tehtaalle opintovapaan sijaisuuteen!

Työnkuvasi sisältää monipuolisia toimistotehtäviä: Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä, tilausten ja lähetysten käsittelyä, sekä asiakkaiden palvelemista puhelimitse sekä sähköpostilla. Työssä menestymisessä tarvitset perustason IT-taitoja (etenkin Excel), kykyä tiimityöskentelyyn sekä uusien järjestelmien omaksumista nopeasti. Olet organisointikykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky.  Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön tuen! Työ on opintovapaan sijaisuus, joka alkaa helmikuun 2022 aikana, kestäen ainakin vuoden 2022 loppuun saakka.

Työntekijältä edellytämme:

- Aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä

- It-taitoja

- Asiakaspalveluhenkisyyttä 

Eduksi hakijalle katsomme:

-Alalle soveltuva koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)

-Aiempi kokemus Microsoft Dynamics D365 toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Go On henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) maija.kallio@go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Iisalmi, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu,Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549505
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vieremä