(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä Espooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Toimenkuva
Haemme nyt verkkokauppaan erikoistuneelle asiakkaallemme markkinoinnillista toimistotyöntekijää Espooseen!

Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm. toiminnan dokumentointi, tuotteiden tilaaminen, muut yleiset toimistotehtävät sekä markkinoinnilliset tehtävät kuten somemarkkinointi, sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi.
Odotamme sinulta
Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja itseohjautuva. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja olet päämäärätietoinen. Sinulle ei tuota ongelmia tarttua tuumasta toimeen ja lähteä suunnittelemaan kokonaisuuksia itsenäisesti ja toteuttaa ne yksityiskohtia myöten. Osaat myös hyödyntää markkinoinnin numerotietoa päätöksenteossa. Toivomme sinun olevan huolellinen sekä järjestelmällinen työntekijä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuu esimerkiksi kaupallisen koulutuksen omaava henkilö tms. mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin aiempaa työkokemustasi, osaamistasi ja asennettasi työtä kohtaan!
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset näyttämään kyntesi, olemaan mukana päätöksenteossa ja toiminnan kehittämisessä. Työpaikka sijaitsee Espoon Nuijalassa, työaika sijoittuu toimistoaikoihin joustavasti. Mahdollisuus myös etätyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen noin 3 kuukautta, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae paikkaa! Muistathan liittää hakemuksen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattori Niina Blom p. 0403075107 tai niina.blom@vmp.fi arkisin klo 9-15.
Kesto
3 kk, jonka jälkeen mahdollisuus jatkosopimukseen
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.12.2018 mennessä.