(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä asiakkaallemme Tuulissuolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018Työn kuvaus:
  Etsimme teknologiateollisuuden alan asiakkaallemme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ monipuoliseen ja vaihtelevaan tehtävään.
 
Tehtäviisi kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, laskutusta ja lähetysten hoitoa. Osallistut aikataulujen valvontaan ja avustat tarjouslaskennassa sekä tarvittaessa myös tuotantoon liittyvissä tehtävissä, kuten pakkauksessa. Tukena työssäsi on osaava ja sitoutunut pieni tiimi, ja saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen.
 
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemustaustaa. Voit olla vasta urasi alussa tai kokeneempi toimistoalan osaaja, kunhan sinulla on innostunut asenne työhösi ja halu oppia uutta. Tekninen ymmärrys tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuudessa on eduksi, muttei välttämätöntä. Henkilönä toivomme sinun olevan reipas, joustava ja sitoutuva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi niin ihmisten kuin numeroiden parissa. Pystyt toimimaan työssäsi itseohjautuvasti ja kannat vastuun työstäsi.
 
Työpaikka sijaitsee Liedon Tuulissuolla ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Etsimme henkilöä, joka pystyy sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti. Tehtävä on määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus vakinaistamiseen. Hae tehtävää 11.7. mennessä ja liitä hakemukseesi palkkatoive ja CV. Lisätietoja Adeccon Ella Faltersackilta, puh. 040 760 9089, parhaiten tavoitettavissa pe 29.6. klo 10-11 ja ti 3.7. klo 9-11.

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimistotyöntekijä


Sijainti:  LIETO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku