(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä asiakasyrityksellemme, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun puolesta välistä vuoden loppuun asti. Kyseisessä tehtävässä pääset osallistumaan laajasti kuljetuksiin ja toimituksiin liittyvässä organisoimisessa. Toimisto sijaitsee Vantaalla hyvien yhteyksien varrella.

 

Tehtävän sisältö:

 

Toimistotyöntekijätehtävä pitää sisällään kuljetuksiin koskevaa laajaa organisointia keikkojen avaamisesta vientien purkuun asti. Vastaat tehtävässä myös näihin liittyvistä aikataulukyselyistä ja otat selvää puuttuvista tiedoista. Suomen asiakaskontaktien lisäksi olet yhteydessä myös ulkomaan asiakaskontakteihin vientiin koskevissa asioissa. Pääset osallistumaan Länsi-Euroopan mielenkiintoiseen viennin ja tuonnin järjestelyyn sekä miellyttävien asiakaskokemuksien luomiseen.

 

Odotamme hakijalta:

 

Työssä edellytämme ongelmaratkaisukykyä ja rohkeutta asiakasyhteistyötä kohtaan. Olet hyvän asenteen omaava ja asiakaspalveluhenkinen, sekä haluat kehittyä alalla. Toivomme myös hakijalta järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työotetta toimistotehtävissä. Lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin taitoja ja hyviä IT-taitoja.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn viihtyisässä työyhteisössä. Työsuhde on kokoaikainen. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 17.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Junior HR Consultant Anette Salonen, 040 707 6029 tai anette.salonen@adecco.fi.