(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä asiakaspalveluun (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun toimistotyöntekijää asiakaspalvelutehtäviin. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta työntekijä on tarkoitus vakinaistaa neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoliike.

Työtehtävänäsi on pääasiassa vastaanottaa korjauspyyntöjä ja kirjata ne työnohjausjärjestelmään, sekä laatia erilaisia tiedotteita taloyhtiöille. Työnkuva sisältää asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostitse. Työaika on arkisin klo 7-15.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua työtehtäviin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9818. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0344.