(Poistunut julkaisusta)

Toimistotukihenkilö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme Varman sisäisiin palveluihin toimistotukihenkilöä. Tehtävässä hoidat Varman omissa tiloissa tapahtuvia muuttoja, tilajärjestelyjä, kalustesiirtoja ja -asennuksia, kuljetuspalveluja sekä muuta päivittäistä toimintaa tarpeen mukaan. Työtehtäviisi kuuluvat myös pienimuotoiset korjaukset ja asennukset kiinteistössä.

Toimit yhteyshenkilönä Varman palveluntuottajiin päin ja vastuullasi ovat mm. leasingautoihin liittyvät palvelut. Työssäsi käytät aktiivisesti hankintojen tietojärjestelmää.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset

  • osaamista ja kokemusta vastuullasi olevista työtehtävistä
  • yhteistyökykyä osana pientä ja tehokasta tiimiä
  • hyvää tietoteknistä valmiutta
  • positiivista asennetta yhteistyöhön palvelutuottajien ja sisäisten asiakkaiden kanssa
  • suomen kielen osaamista asiointikielenä, muu kielitaito (englanti) katsotaan eduksi

 

Pääset itsenäisesti suunnittelemaan työtehtävien suorittamista. Työ tehdään pääsääntöisesti päivätyönä arkisin, mutta työn luonteesta johtuen satunnaisesti työtehtäviä voi olla myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Arvostamme erityisesti osaamista toimistotukitehtävistä, joustavaa palveluasennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat luontevasti kommunikoida Varman eri toimintojen kanssa. Kannat vastuuta työtehtävistä ja osaat hallinnoida kokonaisuuksia.

Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan sekä vastuullista ja ketterää työkulttuuriamme. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Pasi Niskanen. Tavoitat Pasin numerosta 050 311 0363 tiistaina 13.11. klo 14 - 16 sekä torstaina 15.11. klo 14 - 16.

Hakeminen

Hae tehtävää viimeistään 18.11.2018.