(Poistunut julkaisusta)

Toimistotehtäviä varastoympäristössä, Helsinki
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme asiakasyrityksemme kanssa yhteistyössä Data Center Specialisteja. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on ma-pe klo 8-16. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Töitä tehdään Helsingin Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimme henkilöä, joka kykenee suoriutumaan tarkkuutta vaativista työtehtävistä myös hektisessä työympäristössä. Olet nopea oppimaan ja kykenet rutiininomaiseen työhön. Reipas asenne on avainasemassa paikkoja täytettäessä. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta tulet olemaan osa mukavaa ja rentoa tiimiä.

Työtehtävät ovat toimistotyöpainotteisia ja sisältävät esimerkiksi tietojen syöttämistä järjestelmään. Työ tapahtuu varastoympäristössä, jonka myötä tehtäviin voi sisältyä varastotöitä. Yrityksen tarpeiden ja sinun motivaatiosi mukaan työtehtävät laajenevat. Tehtäviin sisältyy kunnollinen perehdytys.

Oletko sinä etsimämme tarkka ja tunnollinen työntekijä? Mikäli haluat työn mielenkiintoisessa ja viihtyisässä yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät, niin jätä hakemus heti ja liitä mukaan CV:si. Käymme hakijoita läpi jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Emma Vuorenmaa, emma.vuorenmaa@adecco.fi.