(Poistunut julkaisusta)

Toimistostara!
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Haluaisitko työskennellä kansainvälisen yrityksen Toimistostarana, jossa tuotat parasta palvelua aulassa ja toimistotöiden merkeissä koko työyhteisölle ja sen vieraille? Hyviä uutisia: Sinulle on paikka vapaana, tai itse asiassa kaksi paikkaa!

Etsimme asiakasyrityksellemme kolmea tehokasta ja jämäkkää Toimistostaraa, joista yksi työskentelee kokopäiväisenä ja kaksi muuta osa-aikaisina staroina aina arkisin toimistotyöaikaan. Toivomme, että pääset aloittamaan työt elokuun aikana ja sitoudut taistelujoukkoihimme ainakin toukokuuhun 2019 asti. Päälavamme sijaitsee Helsingin Kluuvissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävänäsi on pitää toimiston asiat järjestyksessä ja huolehtia vieraiden vastaanotosta. Toimistostarana vastaanotat yrityksen vieraat ystävällisesti ja ohjaat heidät oikeaan palaveriin vaivattomasti. Pidät myös huolta virkistävistä kokoustarjoiluista ja kahvin tuoreudesta. Ystävällinen asiakaspalvelusi kantautuu myös aulapuhelimeen, johon vastaat muun työn ohessa.

Tehtäväsi on monipuolinen ja starana pääset myös huolehtimaan toimiston juoksevista asioista. Tehtäviin lukeutuu mm. avainhallintaa, hallinnollisia tehtäviä, kuten laskujen tarkistuksia sekä erinäisiä neuvonta, selvitys- ja opastustehtäviä. Näissä työtehtävissä sinua tukee pieni mutta pippurinen aulaninjatiimi, joka tehokkaalla otteellaan saa koko työyhteisön viihtymään.

Tähän huipputiimiin pääsy edellyttää hyvän tiimihengen lisäksi staran kaltaista tarttumista asioihin, hyvää organisointi- ja priorisointikykyä. Lisäksi taidat suomen ja englannin kielen sujuvasti. Oma-aloitteinen työote, reipas asiakaspalveluasenne ja tilannetaju ovat kultaakin kalliimpia.

Mikäli haluat mukaan lavalle, vakuuta meidät ensin lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Laura Hannilalle 10.7 klo 9-11 välisenä aikana. Lauran tavoitat numerosta 043 824 3431.

Eduksi luettavat asiat: Aulapalvelu, Toimistotyö