(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä TOIMISTOSIIVOOJIA Pitäjänmäkeen Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous konttori- ja toimisto ympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin kello 6-18, mutta sinulta löytyy työaikojen suhteen joustoa tarvittaessa.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti peruspesutaidon ja monipalveluosaamisen katsomme eduksesi. Työssäsi olet jatkuvasti tekemisissä myös asiakkaiden kanssa, joten suomen kielen sujuva taito, ja tarvittaessa myös englannin kielen taito, auttaa työssä menestymisessä. Lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -