(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia Malmille Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö päivätyötä Malmin suunnalta? Meillä on sinulle sopiva työpaikka avoinna, sillä etsimme vuodenvaihteessa starttaavaan uuteen kohteeseemme   TOIMISTOSIIVOOJIA   Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa. Työpanoksellasi varmistat sujuvan ja viihtyisän työpäivän huolehtimalla asiakkaamme toimiston ylläpito- ja perussiivouksesta. Kohteessa tulee työskentelemään kahden siivoojan  tiimi, joten tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Tulevaan työpaikkaasi on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.   Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta sekä mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo kuulevamme sinusta ja hakemusta voit alkaa näppäilemään meidän puolestamme vaikka heti. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 13.12.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään tekninen manageri Kari Valtonen kari.valtonen@coor.com.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).