(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme nyt TOIMISTOSIIVOOJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kuopion alueelle.

Toimistosiivoojana voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti. Työtä tehdään arkiaamuisin tai -iltaisin. Aamulla työt alkavat n. klo 05 -06, kun taas iltaisin aloitus on klo 17 - 20 välillä. Toimistosiivoustyötä tehdään tehdasympäristössä n. 5 km Kuopion keskustasta.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto on välttämätön työaikojen vuoksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus heti oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi