(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle hyvien kulkuyhteyksien varrelle keskustan tuntumaan   TOIMISTOSIIVOOJIA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön. Työvuorot ovat joko aamussa kello 6-14 tai illassa 14-22.   Olet tärkeä osa isompaa asiakkaan kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä. Vaikka työt hoidetaankin itsenäisesti, työpäivän ilot ja tilanteet jaetaan yhdessä tiimin kanssa.    Työtehtäviisi kuuluu perus- ja ylläpitosiivous arvostetun asiakkaamme toimipisteissä Tampereella.  Huolehdit myös astianpesukoneiden täytöstä ja tyhjentämisestä taukotilojen siivouksen yhteydessä. Ajoittain töihisi saattaa kuulua esimerkiksi AV-laitteiden tai fläppitaulujen siirtoa, sekä remontti- ja muuttosiivouksia kohteessa. Katsot, että kopiotilojen toimistotarvikevarastot ja ensiapukaapit ovat aina järjestyksessä, ja niistä löytyy kaikki tarvittava.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja mahdollisesti alan koulutus. Tärkeintä on kuitenkin, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihin. Olet hyvä työkaveri ja tiedät, että tiimi onnistuu yhteen hiileen puhaltaen. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 4.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-15 välillä Kati Vanhakangas 050 421 4455 klo 8-15 Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).