(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia kesätöihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Etsimme asiakkaillemme toimistosiivoojia kesäajalle eri pituisiin sijaisuuksiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia; huolehdit päivän aikana mm. toimisto-, wc- ja taukotilojen sekä pukuhuoneiden siivouksesta. Työ on arki- ja päivätyötä, työaika sijoittuu kohteesta riippuen klo 6-15 välille.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa puhdistusalan koulutusta tai jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vähintään auttavaa suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön sekä osaamistasi vastaavan palkan. Työt alkavat aina perehdytyksellä, jolloin on mahdollisuus tutustua työtehtäviin ja tiloihin opastettuna, mutta valtaosa kohteista edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuukortti