Toimistosiivoojia Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja etsit töitä alalta? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA Joensuun alueelle.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti toimistojen ja yleisten tilojen siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ajoittaiset perussiivoustyöt. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat välille ma - pe klo 06 - 21. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti ja palvelualttiisti - sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia työsuhteita asiakkaidemme eri toimeksiannoissa.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi millainen työsuhde sopisi sinulle parhaiten. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103857
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu