(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haluatko nähdä työsi jäljen? Etsitkö osa-aikaista siivoustyötä tai haluatko lisätunteja muun työn oheen?

Haemme nyt nimittäin reippaita TOIMISTOSIIVOOJIA Joensuun alueelle eri asiakaskohteisiimme.

Työkohteet vaihtelevat julkisista toimistosiivouskohteista aina rakennusten loppusiivoukseen. Työvuoroja on tarjota pääsääntöisesti ilta - ja viikonloppuvuoroissa ja ajoittain arkipäivän vuoroja. Iltavuorot kestävät klo: 15 -18, peruspesutaitoiselle työtä on tarjota 22 asti. Viikonloput ovat aamuvuoroja klo 06.00 - 10 välillä aloitus.

Toivomme sinulta työtehtävien luonteen vuoksi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Olethan työssäsi tarkka sekä oma-aloitteinen.

Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme keikkatyötä asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti.

Kiinnostaako Sinua vaihteleva työ? Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Työtä voi olla tarjota nopeallakin aikavälillä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi