(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivoojia Helsingin Pasilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haemme Pasilassa sijaitseviin asiakaskohteisiimme reippaita ja omatoimisia

SIIVOOJIA

Työsuhteet ovat vakituisia ja koko- tai osa-aikaisia. Kokoaikaisten työsuhteiden työaika on arkisin klo 6 - 14 (37,5h/viikko) ja osa-aikaisten työsuhteiden työaika on arkisin klo 6 – 10 (20h/viikko).

Tämä tehtävä on siinäkin mielessä mainio, että pääset osaksi iloista ja tekevää porukkaa. Vaikka työ onkin itsenäistä tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla kaikkia toimiston tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus siivouksesta ja suomen kielen taito. Toivomme myös, että olet hyvä tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.


Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta päästä osaksi mukavaa tiimiä? Tehtävään voit hakea 28.4. mennessä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä aikaile jos innostuit tehtävästä. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut osa- vai kokoaikaisesta tehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Nina Yli-Seppälä (p. 010 234 2152).