Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021


Etsimme nyt TOIMISTOSIIVOOJAA avainasiakkuuteemme Helsingin Vallilaan.


Tehtävässä vastaat pääsääntöisesti ylläpitosiivoustehtävistä monipalvelutiimissä, joka huolehtii tärkeän asiakkuutemme upeiden toimitilojen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.


Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, asenne kohdallaan ja kyky omaksua uusia työtehtäviä. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- tai englannin kielen taitoa asiakaskohtaamisissa päivittäin.


 Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön mukavilla työajoilla. Työ on arkipäivätyötä ja pääsääntöisesti klo 6-14 vuorossa, jolloin aikaa jää vielä omille harrastuksille. Tarjoamme kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huolehdimme hyvinvoinnista ja tuemme harrastuksiasi liikunta- ja kulttuuriedulla. Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 22.9.2021 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot