(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Etsitkö töitä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko ahkera ja omaat jo jonkin verran kokemusta siivouksesta? Liity joukkoomme, me luomme tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme Helsinkiin SIIVOOJAA monipuolisen toimistosiivouksen pariin! Työsuhde on osa-aikainen ja työtä tehdään 20-37,5h viikossa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6:00-14:00 välille, mutta toisinaan työtä voi olla myös iltaisin, joten toivomme sinulta joustavaa asennetta. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.12.2020 asti, mutta jatko on mahdollinen.


Mikäli olet reipas, tarkka ja kykenet itsenäiseen työhön, tämä työ voi olla sinua varten! Perehdytämme tehtävään monipuolisesti hyödyntäen moderneja perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteissa palvellaan asiakkaita suomen sekä englannin kielellä, joten tehtävässä menestymisen kannalta hyvä suomen ja englannin kielen ymmärrys on suotavaa. Työn fyysisyyden vuoksi, hyvä peruskunto on välttämätöntä. Ajokortin katsomme eduksi, sillä tehtävässä saatat satunnaisesti työskennellä kahden kohteen välillä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet, sillä työhyvinvointi on meille tärkeää. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 21.10.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä. Muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -