(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020
Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Roihupeltoon. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka kestää kesäkuulle 2021. Tehtävä on osa-aikainen, ja työtä kertyy n.4 tuntia päiväss, työvuoron ollessa klo 12:15-16:15. Sinulla voi olla mahdollisuus myös lisätunteihin tarpeen vaatiessa. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työn fyysisyyden huomioon ottaen hyvä peruskunto on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta. Tässä kohteessa asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä, ja toivommekin sinulta hyvää kielen osaamista. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamma kuulla sinusta lisää! Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.iss.fi  ja laita hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 28.9.2020. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -