(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista SIIVOOJAA itsenäiseen työhön Vantaan TIkkurilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat tietyn asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työvuoro voi esimerkiksi olla 6:30-14:30 tai 8-16, kumpi vain sinulle sopii paremmin. Työtä tehdään arkisin, eli pyhinä ja viikonloppuna ei tarvitse miettiä työntekoa! Palkkaus tässä tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan 3 mukainen, eli 11,20€/h. 

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, erityisesti työ toimistoympäristössä katsotaan eduksi. Hienoa olisi, jos sinulta löytyisi myös koulutus tehtävään, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne - aito halu olla mukana tekemässä ISS:stä maailman paras palveluyritys! Työn fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on tärkeää, ja koska tässä kohteessa asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä, tarvitsee sinun osata suomea erinomaisesti. Sinut tunnetaan reippaudestasi, ja tartut työhön aina yhtä iloisesti. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, ja se tulee olla hyväksytty ennen kuin työsuhde voi alkaa.


Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme tutustua sinuun tarkemmin jo tänään, laita siis hakemuksesi www.iss.fi! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, ja haastateltaviin voimme olla yhteydessä jo hakuajan puitteissa. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -