Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA hyvien kulkuyhteyksien päähän Helsingin Salmisaareen. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä paikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Työtehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä toimistoympäristössä. Työ on kokopäiväinen ja työaika arkisin klo 6-14. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Kerro meille siitä täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, kesän jälkeen.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1364866
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki