(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Pidätkö itsenäisestä työstä, jossa huolehdit tilojen viihtyisyydestä?

Etsimme nyt vikkelää ja asiakaspalveluhenkistä KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA Helsingin Hakaniemeen.

Tehtävässä vastaat toimistokohteen ylläpitosiivouksesta arkisin klo 06-14. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tähän tehtävään edellytetään aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta vähintään vuoden ajalta. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja aktiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Voit lukea lisää siivojamme työstä tästä.

Onko tämä sinun työsi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 7.6.2020 ja tutustu meihin osoitteessa www.iss.fi . Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -