(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsimme ammattimaista TOIMISTOSIIVOOJAA avainasiakaskohteisiimme Helsingin Pitäjänmäkeen. 

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat avainasiakkuusyksikössämme ylläpitosiivoustehtävistä asiakkaidemme toimitiloissa. Työaika on klo 6-14 arkisin ja tehtävä valkituinen. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön lisäksi työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja saat ratkaista itsenäisesti ammattitaitoa vaativia asioita asiakkaidemme parhaaksi. Tule mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja täytä hakemuksesi viimeistään 8.3.2020 oheisen linkin kautta.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -