(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Haemme asiakkaallemme Lappeenrantaan

TOIMISTOSIIVOOJAA

Etsimme aikaisempaa siivouskokemusta omaavaa tekijää, jolla on reipas ote työntekoon ja motivoitunut asenne. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Tarjoamme osa-aikaisen työn (n. 30 h/vko), mikä alkaa heti sopimuksen mukaan.

Hakijalta vaaditaan ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti ei ole välttämätön, mutta on myös eduksi.

Palkkauksessa sovellamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme siivousalan ammattilainen? Jätä hakemus!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Laura Oinasmaa puh. +358401998166. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.