(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme asiakkaallemme Vantaalle toimistosiivoojaa

Työtehtävät ovat monipuolisia; huolehdit työpäivän aikana esimerkiksi toimisto-, wc- ja taukotilojen sekä pukuhuoneiden siivouksesta. Tehtävässä työskennellään aamuvuoroissa: klo 6-14 tai klo 8-16.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puhdistusalan koulutusta tai jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja salmonellatodistus katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että hakijoilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, reipas työote sekä kykyä organisoida itsenäisesti omaa työtä.

Tarjoamme mukavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaamista vastaavan palkan. Työt alkavat aina perehdytyksellä, jolloin on mahdollisuus tutustua työtehtäviin ja tiloihin opastettuna, mutta valtaosa kohteista edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.