(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

 

Oletko aamuvirkku tehopakkaus, joka etsii määräaikaista työtä? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt

 

TOIMISTOSIIVOOJAA 

 

osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työhön Turkuun. Tarkemmin sanottuna kohde sijaitsee Räntämäki-Saramäki -alueella ja työ on pääasiallisesti toimistosiivousta. Tehtävä sisältää toimistosiivousta, sosiaalitilojen siivousta, mahdollisia kahvien ja ruokien tarjoiluja sekä tarvikkeiden tilaamisia reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaika on maanantaista perjantaihin 6.00-13.30. Toivomme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta, koska työskentelet toimistossa, jossa liikkuu päivän aikana paljon muita ihmisiä. 

 

Luemme aiemman kokemuksen siivoustyöstä ehdottomasti eduksesi, mutta onnistumisen a ja o ovat reipas asenne työtä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Määräaikaisuus loppuu 6.10. mahdollisuus, että jatkuu myös pidemmälle.

 

Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka.

 

Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!