(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Etsimme ammittitaitoista TOIMISTOSIIVOOJAA osa-aikatyöhön Helsingin ydinkeskustaan. 

Työ alkaa syyskuussa avainasiakkaamme upeissa toimitiloissa Helsingin rautatieaseman tuntumassa. Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta ja yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen. Työ sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin joko aamuvuorossa klo 6-10 tai iltavuorossa klo 17-22.   

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tärkeimpänä aurinkoista palveluasennetta ja oma-aloitteista työotetta. Olet hymyilevä ja haluat aidosti tuottaa toimitilassa työnskenteleville ja vieraileville omalta osaltasi ensiluokkaista asiakaspalvelua. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä työssä menestymiselle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne.

Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.9.2019. Työ alkaa  perehdytyksellä syyskuun aikana. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -