(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Espooseen.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous toimistoympäristössä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 11-22 välillä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä. Tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi. Työssä kuljetaan paljon portaikoissa ja sisältää nostelua, jonka vuoksi tehtävässä tarvitaan hyvää peruskuntoa. Työ sisältää paljon työskentelyä asiakkaan läsnä ollessa, joten tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos pidät asiakaspalvelutyöskentelystä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -