(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme  

 

TOIMISTOSIIVOOJAA 

 

HELSINKIIN, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme tilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen: tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaikasi on ma-pe klo 6-14.

 

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä. Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. 

 

Vastineeksi arvokkaasta panoksestasi me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!   

 

Kolahtiko kohdilleen? Älä aikaile, vaan hae paikkaa n-y-t! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta.

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi (tai esimiehen yhteystiedot ja mahdollinen puhelinaika). Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.