(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA Ruoholahteen.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous konttori- ja toimistoympäristössä asiakaskohteessamme Helsingin Ruoholahdessa. Sinulla on myös tärkeä rooli asiakkuuden kehittämisessä ja arvostammekin aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin kello 8-17, mutta sinulta löytyy työaikojen suhteen joustoa tarvittaessa.


Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus, peruspesutaito ja monipalveluosaaminen katsotaan eduksesi. Työssäsi olet jatkuvasti tekemisissä kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten englannin kielen sujuva taito, ja myös suomen kielen taito, auttavat työssä menestymisessä. Lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä erityisesti aurinkoista palveluasennetta. Sinulla on myös tärkeä rooli asiakkuuden hallinnollisissa tehtävissä, joten perustason tietotekniset taidot katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle ainutlaatuista mahdollisuutta päästä itse vaikuttaa omaan työhösi, kehittyä monipalvelualan ammattilaiseksi ja rakentaa omaa urapolkuasi ISS Palveluilla.


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -