(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista!

Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta

TOIMISTOSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä huolehdit kahden kohteen toimistojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään arki-iltaisin klo 14:30-22:30 välillä. Töitä on siis tarjolla täydet 37,5 tuntia viikossa!

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Toivomme kohtuullista suomen kielen taitoa, jotta voimme huolehtia työturvallisuudesta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc