Toimistosiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme nyt TOIMISTOSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kuopion alueelle.

Tehtävä sisätää toimistosiivoustyötä tehdasympäristössä maanantaista perjantaihin, aloitus n. klo 05, sekä iltasiivousta osa- tai kokoaikaisesti (maanantaista perjantaihin, aloitus klo 17 - 20 välillä).

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto on välttämätön työaikojen vuoksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus heti oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1193982
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio