(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

TOIMISTOSIIVOOJIA EDUSTUSTILOIHIN

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työ sisältää elintarvikealan asiakasyrityksemme vierailu- ja kokouskeskuksen, sosiaalitilojen sekä pääkonttorin siivousta. Tarvitsemme työntekijöitä päivä – ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin.

Aikaisempi työkokemus vastaavista vaativista tehtävistä edustustiloissa on plussaa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja opastuksen sekä monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa.

Arvostamme nopeaa ja erittäin huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi!

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!  Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  tai soittamalla perjantaisin 9:00-10:00 numeroon 0503850977. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.