(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA tiimiimme Espooseen


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimistosiivouksesta arkisin. Työ sisältää mm. neuvottelutilojen siivousta, kokolattiamattojen ja kalusteiden imurointia, tekstiilipintojen pesua sekä toimistoalueen järjestelytehtäviä tapahtumien jälkeen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6-21 välille, mutta välillä työtä saattaa olla ennalta sovitusti muinakin ajankohtina.


Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet joustava etkä hämäänny nopeasti muuttuvista tilanteista. Aiempi kokemus ja/tai koulutus siivousalalta katsotaan eduksesi, mutta asenne ja halu oppia ratkaisee, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.9.2018. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ja sen läpäisy on edellytys työnteolle.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -