(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme nyt reippaita ja toimeentarttuvia vakituisia

SIIVOOJIA

tiimiimme Kuopioon.Tehtävä pitää sisällään ylläpitosiivoustöitä asiakaskohteessamme. Töitä on tarjolla vähintään 3-4 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. 

Arvostamme siivousalan ja siivouskoneiden aikaisempaa kokemusta: hallitset niin ylläpitosiivuoksen kuin myös peruspesut, ikkunanpesut ja muun erikoissiivousen. Tarjoamme toki perehdytyksen tehtävään, joten innostunut ja reipas asenne ratkaisee! Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpositse.

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa! https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a.