(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Oletko toimisto-, kauppa- tai teollisuussiivouksesta kiinnostunut siivousalan ammattilainen tai työkokemuksen kerryttämisestä ja lisäansioista kiinnostunut alan aloittelija? Hae meille siivoojaksi mukavaan työporukkaan!

Etsimme asiakkaallemme useampaa siivoojaa erilaisiin siivousalan työtehtäviin. Siivouskohteita löytyy toimistosiivouksesta kauppojen siivoukseen ja teollisuussiivoukseen. Siivouskohteista sovitaan valittujen tekijöiden kanssa, joten saat vaikuttaa siihen, millaisissa työkohteissa tahdot työskennellä. 

Työ on aluksi osa-aikaista, joten se sopii loistavasti lisäansioita kaipaaville tai esimerkiksi kesätyöksi, jolta jää aikaa nauttia kesästäkin! Pyrimme sopimaan työajat juuri sinulle sopiviksi. Hyvien tekijöiden on mahdollista saada lisätunteja halutessaan.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisesta linkistä tai kotisivuillamme www.carrot.fi . Voit liittää hakemukseen myös CV:si. 

Lisätietoja antavat arkisin 9-15:

Rauno Viitasalo / 050 342 7175
Susanna Vesanto / 040 518 9915
Juliana Leivo / 040 523 9915

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Carrot - meillä on töitä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!