(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

TOIMISTOSIIVOOJIA EDUSTUSTILOIHIN

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työ sisältää elintarvikealan asiakasyrityksemme vierailu- ja kokouskeskuksen, sosiaalitilojen sekä pääkonttorin siivousta. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 15 -23.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä siivouksessa on plussaa, mutta tarjoamme kaikille kattavan perehdytyksen ja opastuksen sekä monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Arvostamme nopeaa ja erittäin huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi!

Hae paikkaa pikaisesti ja tutustu samalla henkilöstöetuihimme sekä L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!  Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  tai soittamalla perjantaisin 9-10 numeroon 0503850977. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.