(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja, Winclean Oy, Tampere keskusta
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Winclean Oy huolehtii yli 200 siivoojan voimin, että heidän asiakkaidensa toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Winclean palvelee asiakkaitaan kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työn jäljen takana aidosti seisten. Lisätietoja Wincleanista löydät osoitteesta www.winclean.fi.
  

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle reipasta toimistosiivoojaa Tampereen keskustaan.

Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta omassa vakituisessa asiakaskohteessasi Tampereen keskustassa. Työ kattaa mielenkiintoisen kohteen viikoittaisen ylläpitosiivouksen. Työvuorot ovat arkisin klo 05-10, viikkotyöajaksi muodostuu 26 tuntia.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta, reippautta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kohteeseen pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla, joten et välttämättä tarvitse omaa autoa. Hygieniapassi on eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, asiallisen perehdytyksen työtehtäviin ja -kohteeseen sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on määräaikainen työsuhde. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Niina Vuoksi puh. 050 411 1878, niina.vuoksi@nordic.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.