(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja varhaisaamuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme reipasta SIIVOOJAA kokoaikaiseen työhön Riihimäelle

Tehtävässä vastaat toimistosiivouksesta asiakaskohteessamme Herajoen teollisuusalueella Riihimäellä. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville alkaen klo 5.30-6 ja päättyen klo 13.30-14. Työtunteja tehtävässä kertyy 37,5 tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Toivomme, että sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävän kannalta eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ja koulutus alalta, mutta ei ole tehtävän suorittamisen kannalta välttämätöntä, sillä saat tehtävään aina kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.5.2019.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -