(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vantaankoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikoita. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Etsimme VANTAANKOSKELLE hyvien kulkuyhteyksien päähän ammattitaitoista SIIVOOJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteiseen.

Vastaat asiakaskohteemme toimisto-, kokous- ja sosiaalitilojen siivouksesta maanantaista perjantaihin klo 6-14 välillä. Tarvitsemme tiimiimme siivoojaa, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään muutaman vuoden ajalta sekä alan perus- tai ammattitutkinto. Katsomme myös eduksi aiemman kokemuksen ja/tai koulutuksen puhdastila- ja ESD-tilojen siivouksesta. Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnäollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Jätä hakemus tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 15.7.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 20.8.2018.

ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut