(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

SIIVOOJAA


vakituiseen kokoaikatyöhön Vantaalle. Työ sisältää elintarvikealan asiakasyrityksemme toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 12:00 - 20:00. Työn aloitusajoissa on jouston mahdollisuus. Työtä kertyy päivässä 7,5h ja viikossa täydet 37,5h.

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan koulutusta, mutta tarjoamme perehdytyksen tehtävään. Tärkeintä on motivoitunut ja ennakkoluuloton asenne sekä halu oppia uutta!  Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi, mutta tarvittaessa voimme myös kouluttaa molemmat.

 

Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojemme kautta. Tarjoamme sinulle laajan työterveyshuollon, sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Työnkuvasi on monipuolinen sekä vaihteleva, ja isona talona tarjoamme monenlaisia urapolkuja.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.