(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle?  Haemme Vantaalle   TOIMISTOSIIVOOJAA Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö työvuorojen ollessa ma-pe kello 6-14. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet.   Mitä tämä tehtävä pitää sisällään?
Huolehdit ammattitaidollasi asiakkaamme toimiston kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta. Pääset osaksi isompaa asiakkaan kiinteistönpalveluista huolehtivaa tiimiä. Työtäsi helpottavat käytössäsi olevat laadukkaat ja nykyaikaiset siivousvälineet ja – laitteet.   Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja ammattitaitosi kautta osaat huoltaa erilaisia pintoja ja tiloja. Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on hyvä suomen kielen taito.   Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hae tehtävään heti, jos innostuit työpaikasta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 5.3.2020.   Lisätietoja tehtävästä antaa  sähköpostitse tekninen manageri Kari Valtonen kari.valtonen@coor.com.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).   Olemme mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.